“Girişimcilik & Dijital Pazarlama”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 23 Mayıs 2021 Pazar günü “Girişimcilik & Dijital Pazarlama” başlıklı e-seminer düzenledi.

Moderatörlüğünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Gözde Kuzu ve MYO Öğrenci Temsilci Başkanı Caner Guguk’un üstlendiği etkinliğin konuğu, Peak Grup Kurucu Ortağı Altan Çolak oldu.

Konuşmasına geçmiş kariyer deneyimlerini anlatarak başlayan Çolak; reklamcılık kavramından, reklamcılığın dijital dönüşümünden, programatik reklamcılığın günümüzdeki değerinden, doğal reklam kavramından, marka stratejilerinden, markaların yaşadığı krizlerden ve sosyal medyada pazarlama yönetiminin öneminden bahsetti.

Çolak’ın iletişim alanındaki öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunmasıyla devam eden e-seminer, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Katılımından ve değerli bilgilerini öğrencilere aktardığından dolayı Altan Çolak’a teşekkürlerimizi sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 08:56