Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı, Proje Çalışmaları Kapsamında Fella Tekstil’i Ziyaret Etti

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı 2. sınıf öğrencilerinin proje çalışmaları kapsamında, 15 Şubat 2022 Salı günü Fella Tekstil ziyaret edildi. Hazır giyim ve konfeksiyon meslek grubu ana kategorisinde yer alan; dış giyim, dokuma, örme (trikotaj), kaban, palto, ceket, pantolon, takım elbise, döpiyes, anorak, yağmurluk vb. üretimi yapan Fella Tekstil yetkilileri, öğrencilerimizin hammadde deposundan sevkiyata kadar tüm iş akışını görmelerini sağladı. Firma yetkilileri, sanal gerçeklik ve yapay zekâ üzerine yaptıkları proje çalışmalarını da öğrencilerimizle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/25/2022 - 16:08