Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz Gözetimindeki Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Öğrencileri, İKÜ Kütüphanesini Ziyaret Etti

İKÜ Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı, “Sağlık Bilimleri Kütüphaneciliği” dersi kapsamında İKÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Başkanlığı’na ve Merkez Kütüphanesi’ne gezi düzenledi. Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz gözetimindeki 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide; kütüphaneciliğin önemi, kütüphaneye kaynak edinme süreçleri, kaynakların tasniflenmesi ve erişimi konularında öğrencilere kapsamlı bir sunum yapıldı. Etkinlik sonunda öğrencilerin konu ile ilgili soruları, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personelleri tarafından cevaplandırıldı.

Gezi süresince öğrencilerimize katkılarından dolayı Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yasemin Balcı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan Yardımcısı Senem Güneysu ve Kütüphane Uzmanı Derya Danış’a teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/14/2022 - 11:15