İKÜ Meslek Yüksekokulu ile Dolmabahçe Havacılık Lisesi Yetkilileri Bir Araya Geldiler

İKÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Dolmabahçe Havacılık Lisesi yetkilileri, eğitim alanında iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere 9 Mayıs Perşembe günü bir araya geldiler. Görüşmede, geleceğin havacılık sektörü için nitelikli insan gücü yetiştirme konusundaki ortak hedefler vurgulandı.

İKÜ Meslek Yüksekokulu’nun sunduğu eğitim programları ve uygulamalı yaklaşımı, havacılık lisesi öğrencilerine havacılık alanında kapsamlı bir eğitim sağlama konusunda büyük bir potansiyel sunmaktadır.

İş birliği çerçevesinde üniversitemizin akademik kadrosu, öğrencilere destek olabilecek eğitim materyalleri ve programlar geliştirecek.

Eğitimde iş birliği ve sektörel ortaklıkların önemini vurgulayan bu görüşme, geleceğin havacılık sektörünün daha güçlü ve rekabetçi olması için bir adım niteliğindedir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/03/2024 - 11:28