İstanbul Kültür Üniversitesi Muhasebe ve Denetim Kulübü ile ACCA Türkiye iş birliğinde, 6 Ocak 2021 Çarşamba günü Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden “2020’li Yıllar: Muhasebe, Finans ve Denetimde Yeni Kariyer Alanları ve Trendleri” başlıklı e-seminer düzenlendi. Etkinlik, Muhasebe Ve Denetim Kulübü Başkan Yardımcısı & İşletme Yönetimi Programı ikinci sınıf öğrencilerinden İbrahim Şahin Cesur’un açılış ve teşekkür konuşması ile başladı. Moderatörlüğünü İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan’ın üstlendiği ve ACCA Türkiye ve Gelişmekte Olan Ülkeler Başkanı Filiz Demiröz’ün konuşmacı olduğunu etkinlikte; ACCA mesleki yeterlilik sertifikalarının önemi, dijital dünyada muhasebe, finans ve denetimin dönüşümü, 2020’li yıllarda muhasebe, finans ve denetim alanındaki 20 yeni kariyer trendi ve gelecekteki kariyer alanları, dijitalleşme ile önemi artacak yeni yetenekler, mesleki dijital teknolojilerin meslek profesyonelleri tarafından benimsenme durumu, muhasebe ve finans profesyonellerinin dijital becerileri ile finans ve muhasebe alanında kariyer yapmanın önemi hakkında bilgiler paylaşıldı. İşletme Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Lojistik ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği programlarından birçok öğrencinin katıldığı etkinlik, soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/17/2021 - 11:53