“Alternatif Turizm Modeli Olarak ‘Spor Turizmi’” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 20 Nisan Pazartesi günü “Alternatif Turizm Modeli Olarak ‘Spor Turizmi’” başlıklı bir e-seminer düzenledi. Beat Run Crew Kurucusu Sinan Cem Gürsoy ile Beat Run Crew Kaptanı Aysel Aydın’ın konuşmacı olduğu etkinliğin moderatörlüğünü öğretim görevlilerimizden Wyndham Destination Doğu Avrupa ve Ortadoğu Direktörü Ali Eğilmez üstlendi. Seminerde, alternatif turizm çeşitlerinden biri olan spor turizminin ekonomiye ve tatil destinasyonlarına katkısı bütün detaylarıyla konuşuldu. Özellikle COVID-19 sürecinde içimizi açan, bize umut ve mutluluk aşılayan bir eğitimdi. Pandemi süreci sonrasında; İstanbul Kültür Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı olarak biz de Beat Run Crew ekibiyle birlikte koşacağız.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/21/2020 - 16:17