“Bir Gün Değil Her Gün: 8 Mart ve Kadının Toplumdaki Yeri” Semineri

İKÜ Meslek Yüksekokulu, Toplumsal Cinsiyet Kulübü, Pazarlama Kulübü ve Sağlık Kulübü iş birliğinde, 17 Mart Perşembe günü “Bir Gün Değil Her Gün: 8 Mart ve Kadının Toplumdaki Yeri” başlıklı seminer düzenlendi. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü ve Pazarlama Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Emine Anık ile Sağlık Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı Gönüllüsü Zuhal Güreli ve Avukat Nursaç Katırcı; kadının toplumdaki yeri, şiddet türleri, görünmeyen şiddet, şiddet döngüsü, kadının hukuki hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konulardan detaylı olarak bahsettiler. Etkinlik, öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/28/2022 - 09:49