“Finans ve Muhasebenin Dijital Dönüşümü & COVID-19’un Şirketler ve Ekonomiler Üzerine Etkisi” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 6 Mayıs Çarşamba günü ACCA Global Türkiye Temsilcisi & ACCA Türkiye ve Gelişmekte Olan Ülkeler Başkanı Filiz Demiröz ile ACCA Türkiye İş Geliştirme Müdürü Ülgen Kıymık Coşkun’un konuk olduğu “Finans ve Muhasebenin Dijital Dönüşümü & COVID-19’un Şirketler ve Ekonomiler Üzerine Etkisi” başlıklı bir e-seminer düzenledi. Filiz Demiröz, COVID-19’un ekonomiler üzerindeki olumsuz etkilerini, işletmelerin sürekliliği açısından yarattığı tehditleri, yeni dünya düzeninin gerektirdiği yeni iş modellerini, muhasebe ve finans alanında yaşanan dijital değişimleri ve bu alandaki profesyonellerin kazanması gereken yeni yetkinlikleri öğrencilerimize detaylıca aktardı. Etkinlikte, öğrencilerimizin muhasebe ve finans alanında yaşanan değişim-dönüşüm sürecine ilişkin soruları da yanıtlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/08/2020 - 15:20