İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı Teknik Gezisi

30.11.2017 tarihinde İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri ve Osman Koç ve Yasemin Kabataş hocalarımız ile birlikte Hadımköy’de bulunan Vatbuz Isıtma Soğutma ve Havalandırma San.Paz.Tic.Ltd.Şti.  ve FrigoBlock Soğutma Sistemleri San. Tic. A.Ş. firmalarına bir teknik gezi yapılmıştır. Vatbuz Isıtma Soğutma ve Havalandırma San.Paz.Tic.Ltd.Şti. firmasında firma hakkında bilgilendirmeleri makine mühendisi olan İlkay Mekik ve Alper Öçal  yapmışlardır.  Bu firmada üretim esnasında yapılanlar çok detaylı olarak öğrencilerimize uygulamalı olarak anlatılmıştır.

FrigoBlock Soğutma Sistemleri San. Tic. A.Ş.firmasında ise bilgilendirmeleri özellikle firma kurucu ortağı Levent  Aydın bey yapmıştır.

Her iki firmaya yapılan gezi hem öğrencilerimiz hem bizim için çok yararlı olmuştur. İki firma ile gerek staj gerekse işe yerleştirme konusunda işbirliği yapma sözü alınmıştır. Bu firmaların her ikisi de ISKAV eğitim vakfının üyesi olarak bizlerle  işbirliği yapmaktan onur duyacaklarını belirtmişlerdir.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 17:14