İKÜ Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 6 Şubat Perşembe günü İncirli yerleşkesinde “2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı”nı düzenledi.

Üniversite-sektör iş birliğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Tuğba Çedikçi Fener, dış paydaşlara kalite konusunda yapılan çalışmalar ve üniversitemiz hakkında detaylı bilgi verdi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici; dış paydaşların görüş ve önerilerini alarak öğrencilerimizin uygulamalı eğitim ve stajlarını desteklemek amacıyla üniversite-özel sektör iş birliğine dayalı projelerin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/12/2020 - 17:34