İKÜ Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 18 Şubat Cuma günü İncirli yerleşkesinde hibrit olarak “2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı”nı düzenledi.

Üniversite-sektör iş birliğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; Öğr. Gör. Tuğba Çedikçi dış paydaşlara üniversitemiz hakkında genel bilgiler aktardı. Öğr. Gör. Gözde Kuzu Uluçay ise, CATS ders yönetim sistemi ve bu sistemin içerisindeki İçerik Yönetimi, İş Birliği ve Ölçme Değerlendirme araçlarını tanıttı.

İKÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici ise; dış paydaşların görüş ve önerilerini alarak, öğrencilerimizin uygulamalı eğitim ve stajlarını desteklemek amacıyla üniversite-özel sektör iş birliğine dayalı projelerin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdi ve “İşyerinde Mesleki Eğitim”, “MYO Dijital Mesleki Eğitim Metodu Müfredat Çalışmaları” ve “2022 Bahar Yarıyılı MYO Eğitim-Öğretim Uygulama Esasları” konularında yapılan çalışmaları aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/25/2022 - 15:54