İKÜ Meslek Yüksekokulu Kurulu, Dijital Mesleki Eğitim Metodu Müfredat Çalışmalarını ve Dijital Mesleki Eğitimde Öğrenci Beklentilerini Değerlendirdi

İKÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) Kurulu, 30 Nisan 2021 Cuma günü İncirli yerleşkesi hibrit dersliklerinden 1A01 amfisinde uzaktan erişimle toplantı gerçekleştirdi. Kurulda İKÜ MYO dijital mesleki eğitim metodu müfredat çalışmaları ve dijital mesleki eğitimde öğrenci beklentileri değerlendirildi. Tam kapanma tedbirleri ve salgın süreçlerinde hibrit dersliklerin uzaktan dijital eğitim ile beraber daha etkin nasıl kullanılabileceğinin ele alındığı toplantıya, MYO Öğrencisi Temsilcisi Caner Gökay Guguk da katıldı. Bu sayede öğrenci talepleri de dikkate alındı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici, mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin uygulamalı derslerde kayıp yaşamamaları için üniversite altyapısı ile desteklenen teknolojinin bu süreçte daha yoğun olarak kullanılarak, öğrenci beklentilerinin dikkate alınması gerektiğini ifade etti. İKÜ MYO Öğrenci Temsilcisi Caner Gökay Guguk ise, dersler dışında da akademisyenlerden her zamankinden daha fazla destek beklediklerini ifade etti. Bu zorlu süreçte uzaktan dijital eğitim sürecinde göstermiş oldukları özveri için İKÜ MYO akademisyenlerine arkadaşları adına teşekkür etti.
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 17:27