"İKÜ Meslek Yüksekokulu'ndan TÜYAP'a Ziyaret: Eğitim ve Sanayi İş Birliği Güçleniyor"

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu yöneticileri, 14 Şubat 2024 Çarşamba günü üniversite ve sanayi iş birliğini pekiştirmek amacıyla TÜYAP Fuarcılık Grubu ile bir görüşme gerçekleştirdi. İKÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özer ile yardımcıları Öğr. Gör. Gözde Kuzu Uluçay ve Öğr. Gör. Kerem Yücesan, TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Arzu Saraç ile staj imkanlarının artırılması ve "marka dersi" gibi yenilikçi eğitim içeriklerinin geliştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda, öğrencilerin sektördeki güncel uygulamalardan haberdar edilmesi ve iş dünyasına adım atmalarının kolaylaştırılması gibi konular üzerinde duruldu. Bu kapsamda, öğrencilere TÜYAP gibi sektörün öncü şirketlerinden birinde pratik deneyim kazanma fırsatı sunulacak. Ayrıca, özel olarak tasarlanan marka dersi ile öğrencilere fuarcılık sektörü hakkında kapsamlı bilgiler aktarılacak.

Bu iş birliği sayesinde öğrenciler, akademik bilgilerini pratikte uygulama şansı bulacaklar. Aynı zamanda, bu iş birliği iş dünyasına da nitelikli bireyler kazandırmada önemli bir rol oynayacak.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/14/2024 - 15:07