İKÜ Optisyenlik Programı Silmo Optik Fuarı'nda

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı, Optik sektörünün önde gelen firmaları işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Silmo İstanbul 2017 Optik Fuarı'nı ziyaret etti. Türkiye optik sektörünü Avrupa, Asya, Avrasya ve Yakın-Ortadoğu optik sektörleriyle buluşturmak ve geliştirmek misyonuyla hareket eden Uluslararası Silmoİstanbul 2017 Optik Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da optik sektörünü bir araya getirdi.

Optisyenlik Programı öğrencilerimiz fuarda; tüm dünya markalarının 2017/2018 koleksiyonlarını, optik camları, güneş gözlüğü camlarını, kontak lensleri ve kontakt lens aksesuarlarını, gözlük kutu ve kılıflarını, optometrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarlarını, optik laboratuvar ve atölyeler için teknik aletleri, gözlük parçalarını ve optik endüstri makinalarını ve tüm teknolojik gelişmeleri inceleme şansı buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 17:13