MICROSOFT TÜRKİYE PEAKUP ONEDRIVE ONLINE EĞİTİM WEBINARI

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ile Microsoft Türkiye Peakup iş birliğinde, 8 Ocak 2021 Cuma günü Microsoft OneDrive uygulamasının ve kullanımının anlatıldığı e-seminer düzenlendi. Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan’ın üstlendiği eğitimde Microsoft Türkiye Peakup Kıdemli İş Danışmanı Hande Tarhan tarafından; OneDrive uygulamasının içeriği, özellikleri ve önemi, bulut depolamanın faydaları, OneDrive sistemine özgü simgesel işaretlerin anlamı, OneDrive hızlı başlangıç, OneDrive dosya yönetimi, dosya paylaşma ve dosya eşitleme uygulamaları, OneDrive otomatik kayıt özelliği, OneDrive erişim linki oluşturma ve yetkilendirme ve OneDrive uygulamasının masaüstüne senkronizasyon işlemleri hakkında bilgi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/01/2021 - 13:17