“Ömürlük Şarkılar, Şarkılaşan Ömürler”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 22 Kasım 2023 Salı günü Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız & Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademisyenlerimizden Prof. Dr. Ömür Ceylan'ın konuşmacı olarak katıldığı, müziğin ve edebiyatın kesişim noktalarını keşfeden "Ömürlük Şarkılar, Şarkılaşan Ömürler" başlıklı söyleşiye ev sahipliği yaptı. Etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız başta olmak üzere pek çok akademisyen katıldı. Prof. Dr. Ceylan, müzik ve edebiyatın insan hayatındaki etkileri üzerine derin analizler yaptı. Müziğin ve edebiyatın insan ruhu üzerindeki derin etkilerinin vurgulandığı etkinlik, katılımcılara hem bilgi hem de ilham verdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/01/2023 - 14:59