“Pandemi Sonrası Küresel Piyasalar” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 30 Nisan 2020 Perşembe günü “Pandemi Sonrası Küresel Piyasalar” başlıklı bir e-seminer düzenledi. İntegral Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Eda Karadağ’ın konuşmacı olduğu etkinlikte, global piyasalardaki finansal varlıkların seyirleri hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Merkez bankalarının faiz kararlarının sermaye ve finans piyasalarına etkisi, döviz kuru, altın ve petrol fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile Borsa İstanbul’daki beklentiler gibi konuları detaylıca aktaran Karadağ, öğrencilerimizin sorularını da yanıtladı. Eda Karadağ ayrıca, aracı kurumlardaki kariyer basamaklarında nasıl başarılı olunacağı konusunda öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/04/2020 - 14:41