“Pazarlamanın Geleceği Sosyal Medya” E-Semineri

Yazılım, tasarım, sosyal medya ve dijital pazarlama alanlarında hizmet veren Markakod’un CEO’su Ahmet Göker “Pazarlamanın Geleceği Sosyal Medya” başlıklı etkinlikte İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Meslek Yüksekokulu tarafından 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü düzenlenen e-seminerde konuşan Ahmet Göker, son 15 yıllık süreçte pazarlamayı dönüştürerek hayatımıza daha fazla nüfuz eden; alışkanlıklarımızı, çalışma biçimlerimizi, iş süreçlerimizi ve satın alma davranışlarımızı etkileyen sosyal medya ve geleceği hakkında detaylı bilgiler ve örnekler verdi. Öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan Göker, pazarlama stratejileri, mobil pazarlama, e-ticaret, m-ticaret, s-ticaret, yazılım geliştirme, sadakat uygulamaları ve yapay zekâ algoritmalarının önemine vurgu yaparak öğrencilerimizin farkındalıklarını artırdı.

Seminerin tamamını izlemek için: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/_a3676672942/pkprm9c8s9o1/

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/07/2020 - 14:07