“Titanic Hotels Online Kariyer Günleri”

İKÜ Meslek Yüksekokulu, 4 Ocak Pazartesi günü Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden “Titanic Hotels Online Kariyer Günleri” başlıklı e-seminer düzenledi. Titanic Hotels Grup İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay Erdoğan, İstanbul Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Baycan, Antalya Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Erkut Dalkıran, İstanbul Bölge İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim Uzmanı Seçil Oflaz, Antalya Bölge İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim Uzmanı Süheyla Özüş’ün konuşmacı oldukları etkinliğin moderatörlük görevini Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin Tuna üstlendi. Değişen sektör dinamikleri, yeni mezun projeleri ve işe alım süreçlerinin konuşulduğu etkinlikte öğrencilere hem kapsamlı bir eğitim verildi hem de staj imkânı sağlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/17/2021 - 11:16