TRİSAD'dan İKÜ Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tataoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu'na 8 Mart 2024 Cuma günü ziyaret gerçekleştirdiler.

İKÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özer, yardımcıları Öğr. Gör. Kerem Yücesan ve Öğr. Gör. Gözde Kuzu Uluçay, Moda Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan ve Grafik Tasarımı Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emin Sansarcı’yla bir araya gelen TRİSAD temsilcileri, staj imkanlarının artırılması ve "Marka Dersi" gibi yenilikçi eğitim içeriklerinin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca, öğrencilerin sektörel deneyim kazanmaları amacıyla Moda Tasarımı Programı’nda tam donanımlı bir triko atölyesi kurulması için çalışmalara başlandığı bilgisi paylaşıldı. Bu iş birliği, öğrencilerin eğitimlerine pratik katkı sağlama ve sektörle bağlarını güçlendirme hedefi taşıyor.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/02/2024 - 11:17