Türkiye Triko Sanayicileri Derneği’nden (TRİSAD) İKÜ Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret

Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD), İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu'na önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. TRİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tataoğlu, moda ve tekstil alanında iş birliği ve eğitim projeleri üzerine görüşmelerde bulundu.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özer, sektör temsilcileri ile gerçekleştirilen bu gibi iş birliklerinin öğrencilere uygulamalı eğitim fırsatları sunma ve eğitim kalitesini artırma noktasında büyük önem taşıdığını belirtti. Tataoğlu, inovasyon ve sürdürülebilirlik konularına verdikleri önemin altını çizerek, İKÜ Meslek Yüksekokulu ile iş birliğinin sektörün geleceğine katkı sağlayacak yeni nesil profesyonellerin yetiştirilmesinde kritik bir rol oynayacağını ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/02/2024 - 13:47