3T KÜLTÜR GÜNLERİ “Modada Dijital Dönüşüm” Paneli

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı tarafından 25-26 Mayıs tarihlerinde Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen “3T KÜLTÜR GÜNLERİ” kapsamında, “Modada Dijital Dönüşüm” konusu ele alındı.

Öğr. Gör. Remzi Durmuş’un moderatörlüğünü üstlendiği, Dr. Öğr. Üyesi Derya Tatman, DoseTex Kurucusu Dr. Selcen Altınok ve Fella Tekstil Tasarım Müdürü Nuray Kutlu Çoban’ın konuşmacı oldukları panelde; sektörün dijital geleceği, yapılan yenilikler, dijitalleşmenin artı ve eksi yönleri gibi konular tartışıldı. Panelde akademisyen, eğitimci ve tasarımcı adaylarının sorularına cevap arandı.

Geçen yıl “Temassız Temas” konusu ele alınarak mezun öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tasarımlar; Moda Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Nilgün Demirhan ve LC Waikiki’de tasarımcı olarak görev yapan mezunlarımızdan Mihriban Bertan’ın desteğiyle 3 boyutlu ve dijital defile olarak izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/13/2022 - 11:21