Öğr. Gör. İrem Oran, “7. Uluslararası İletişim Günleri Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu”nda Bildirisini Sundu

İKÜ Meslek Yüksekokulu E-Ticaret ve Pazarlama Program Başkanı Öğr. Gör. İrem Oran, 21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen “7. Uluslararası İletişim Günleri Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu”nda, “Yeni Medya Eğitimi ve Sektör” başlıklı bildirisini sundu.

Öğr. Gör. Dr. Gökhan Kırbaç, “Blockchain Technology for Supply Chain and Logistics: Building A House of Quality” Başlıklı Bildirisini Sundu

İKÜ Meslek Yüksekokulu Hava Lojistiği Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gökhan Kırbaç, 15-16 Ekim 2020 tarihlerinde LODER ve İstanbul Esenyurt Üniversitesi tarafından online olarak düzenlenen “18. International Logistics and Supply Chain Congress (LM-SCM 2020)” isimli konferansta “Blockchain Technology for Supply Chain and Logistics: Building A House of Quality” başlıklı bildirisini sundu.

İş, Bilenindir: Girişimcilik Modelleri Webinar Serisi - “Kurumsal Dünyada Yapay Zekâ ve Dijital Transformasyon Uygulamaları”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından organize edilen “İş, Bilenindir: Girişimcilik Modelleri” webinar serisi, 1 Ekim 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen “Kurumsal Dünyada Yapay Zekâ ve Dijital Transformasyon Uygulamaları” başlıklı söyleşi ile devam etti. Microsoft Consultancy Services Account Delivery Executive Esra Ergün’ün konuk olduğu webinarın moderatörlük görevlerini Öğr. Gör. Berrak Köten, Öğr. Gör. Dr. Barış Safran, Öğr. Gör. Burak Öçlü ve Öğr. Gör. Gözde Bircan üstlendi.

Öğr. Gör. Berrak Köten, 19th International Conference of MEEA’da Sunumunu Gerçekleştirdi

Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. A. Berrak Köten, 19th International Conference of MEEA - International Trade and Sustainable Development in MENA Region’ın Financial Markets, Institutions and Integration isimli oturumunda, “Performance Analysis of Listed Real Estate Companies: A Practice in Turkey and Mena Region” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Öğretim Görevlisi N. Gözde Bircan’ın Makalesi Mali Çözüm Dergisi'nde Yayınlandı

İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğretim Görevlisi N. Gözde Bircan’ın “Belirsizlik ve Kriz Durumlarında Çevik Denetim Anlayışı ve Denetim Mesleği Üzerine Etkileri: COVID-19 Vakası Üzerine Bir Değerlendirme / Agile Audit In Case Of Uncertainty And Crisis And Its Effects To Audit Profession: A Discussion On COVID-19 Case” başlıklı makalesi, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (İSMMMO) mesleki yayını olan Mali Çözüm Dergisinin Eylül-Ekim 2020 161. sayısında yayınlandı.

Makalenin tamamına aşağıdaki linkteki 245. sayfada ulaşabilirsiniz.

Öğr. Gör. Burak Öçlü, Uluslararası Katılımlı "Würzburg International Business Forum" Kongresinde İngilizce Sunum Gerçekleştirdi

University of Applied Sciences Würzburg Schweinfurt destekleri ile 24-25 Eylül 2020 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen kongrede “Küçük Ölçekli Firmaların Uluslararasılaşması ve Uluslararası Girişimcilik” teması altında bildiri sunumları gerçekleştirildi. İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı akademisyenlerimizden Öğr. Gör.

“Moda Tasarımında Geleceğin Meslekleri”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından organize edilen “İş, Bilenindir: Girişimcilik Modelleri” webinar serisi kapsamında, 21 Eylül 2020 Pazartesi günü “Moda Tasarımında Geleceğin Meslekleri” başlıklı bir söyleşi düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Moda Tasarımcılar Birlik ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Düzgün, hem üniversitemiz hem de meslek liselerinde moda tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerle e-seminerimizde buluştu.