Bankacılık ve Sigortacılık Programı Yeni Yıl Partisi

Bankacılık ve Sigortacılık Programı (Örgün ve İkinci Öğretim), 30 Aralık 2020 Çarşamba günü CATS Meetings üzerinden 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla yeni yıl partisi düzenledi. 2021 için güzel dileklerini arkadaşlarıyla ve akademisyenlerle paylaşan öğrencilerimiz, müzik eşliğinde eğlendi. Sıcak bir atmosferde sohbet eden öğrencilerimizin fotoğrafları ve videoları da gösterildi. Etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Sevimli Saitoğlu, Öğr. Gör. A. Berrak Köten, Öğr. Gör. Gözde Yılmaz, Öğr. Gör. Merve Eseoğlu, Dr. Hakan Özcan ve Öğr. Gör. Tanju Eski öğrencilerimizin yeni yıllarını kutlayarak 2021 beklentilerini ve dileklerini paylaştı. Etkinlikte sektörün öncü ve ünlü isimlerinden Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerimize özel olarak gelen yeni yıl kutlama mesajlarının olduğu videolar da gösterildi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/17/2021 - 11:25