“Başarılı Bir Portfolyo Tasarımı”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından, 4 Ocak 2021 Pazartesi günü ünlü Tasarımcı Erol Albayrak’ın konuşmacı olduğu “Başarılı Bir Portfolyo Tasarımı” başlıklı e-seminer düzenlendi. Yurt dışı eğitiminden sonra 1997 yılında İstanbul’a gelen tasarımcı Erol Albayrak, 2002 senesinde Hollanda Prince Claus Vakfı’nın temsilcisi olarak sanatsal çalışmalar yapan, 2005 yılında Rotterdam Belediye Başkanı tarafından tasarım merkezi kurma teklifi alarak; Hollanda, Rusya, İsrail, ABD, Japonya, Yunanistan, Ukrayna, Bulgaristan, Letonya, Romanya, Kıbrıs, Mısır, Azerbaycan ve Kazakistan’da koleksiyonlarını sergilediği örneklerden bahsederek başarılı bir portfolyonun nasıl oluşturulması gerektiği konusunda öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. 2011 yılında AB Kalite ödüllerinde “Yılın En Başarılı Moda Tasarımcısı” olarak birçok başarılı defileye imzasını atan, aynı zamanda Moda Tasarımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Albayrak, öğrencilerimize eğitim vererek tüm sorularını detaylı olarak cevapladı.

Seminerin tamamını izlemek için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/01/2021 - 13:21