“Bir Koleksiyon Hikâyesi”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 20 Aralık 2022 Salı günü “Bir Koleksiyon Hikâyesi” başlıklı seminer gerçekleştirdi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Tasarımcı & Eğitmen Gökhan Yavaş, “Fashion Week İstanbul” kapsamında sunduğu 2022 İlkbahar-Yaz ‘İmbat’ koleksiyonunun tüm detaylarını Moda Tasarımı Programı öğrencilerimize anlattı.

Gökhan Yavaş Kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra moda dünyasında sağlam adımlarla ilerleyen genç ve yetenekli tasarımcı Gökhan Yavaş, 2016 yılında Koza Genç Tasarımcılar yarışmasında ‘#instaplastic’ adlı abartıya ve plastik hayatlara vurgu yaptığı koleksiyonu ile dereceye girerek; modern, kolej, genç ve spor giyinen erkeklere hitap eden “Gökhan Yavaş” markasını kurdu. Birçok tasarım yarışmalarına katılarak derece alan Yavaş, İHKİB Akademi’de eğitmenlik yapmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 01/16/2023 - 10:20