Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz, "Havacılık Söyleşileri" Kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Konuğu Oldu

İKÜ Meslek Yüksekokulu tarafından 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü düzenlenen "Havacılık Söyleşileri" kapsamında, sektörün önemli isimlerinden Çelebi Hava Servisi Yer Hizmetleri Genel Müdürü Osman Yılmaz üniversitemizin konuğu oldu.

Uzun yıllara dayanan deneyimi ve geniş bilgi birikimiyle öğrencilerimizin ufkunu açan Yılmaz; havacılık sektörünün mevcut durumu, yer hizmetlerinin önemi ve gelecekteki trendler hakkında bilgi verdi.  Çelebi Hava Servisi’nin sunduğu hizmetlerdeki yenilikler ve sektördeki en iyi uygulamalar hakkında açıklamalarda bulunan konuğumuz, yer hizmetleri alanında çalışmak isteyen öğrencilerimiz için ilham verici bir konuşma yaptı.

Öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtlayan Osman Yılmaz’a etkinlik sonunda teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/23/2024 - 13:20