Çocuk Giyim Tasarımı Sergisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 3T KÜLTÜR GÜNLERİ etkinliğinde “ÇOCUK GİYSİ TASARIMLARI” sergisi gerçekleştirildi.

Moda Tasarımı programı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan koordinatörlüğünde 2. Sınıf öğrencilerimiz tarafından tasarlanan ve atölyelerimizde üretilen çocuk kıyafetlerinin her biri çocuk gözüyle yorumlanarak hayvan imgeleri ile süslendi. Tasarım prensibi olarak hayatın her alanına yansıyana dek doğa için geleceği tasarlamayı amaçlayan yalınlık ilkesini benimseyen çalışmanın teması ise bu doğrultuda çocuklarımızın doğa ve hayvan sevgisini arttırmak üzere belirlendi. 25 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan sergide; öğrencilerimizin hazırladığı nesli tükenen ya da koruma altındaki canlılarla süstelenmiş çocuk kıyafetlerine yer verildi. Çünkü biliyoruz ki sürdürülebilir yaşam bir bilinçtir ve bilinç yaşamın ilk evresinde en güzel filizlerini vermektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 08/01/2022 - 15:36