“Dünyada ve Türkiye’de Yatırım Bankacılığı”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), 12 Şubat 2021 Cuma günü “Dünyada ve Türkiye’de Yatırım Bankacılığı” başlıklı e-seminer düzenledi. Moderatörlüğünü Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Berrak Köten’in üstlendiği etkinliğe Citibank Grup Müdürü Alparslan Budak konuk oldu. Yatırım bankacılığı, işletmelerin finansman yöntemleri, şirket değerleme, M&A-birleşme & satın alma, halka arzlar ve sermaye piyasaları gibi konular hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşan Budak, öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. Yatırım bankacılığı ve kurumsal finansman alanında çalışmak isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde de bulunan Alparslan Budak’a e-seminerimizde paylaştığı değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 20:04