“E-Ticaret ve Ötesi: 2020 ve Sonrası için Trendler” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 14 Nisan Salı günü “E-Ticaret ve Ötesi: 2020 ve Sonrası için Trendler” başlıklı bir e-seminer düzenledi. Öğretim görevlilerimizden Girişimci ve E-Ticaret Uzmanı Burak Öçlü, gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimizle buluştu. Öçlü, e-ticaret sektöründeki son gelişmeleri, gelecekte e-ticaretin nasıl evrileceğini ve girişimcilerin bu değişimde hangi noktada yer almaları gerektiğini öğrencilerimizle paylaştı. Global e-ticaret pazarından güncel örnekler ile konuyu pekiştiren Öğr. Gör. Burak Öçlü, katılımcıların sorularını da yanıtladı. Günlük hayatta tüketici konumunda e-ticarette yer alan katılımcıların nasıl üretici konuma geçebilecekleri konusunda bilgiler paylaşan Öçlü, Türkiye'de bir e-ticaret girişimi başlatmak için hala geç olmadığını vurguladı. Öçlü, öğrencilerimize kişisel e-ticaret mentorluğu noktasında her zaman yardımcı olabileceğini belirterek seminerini tamamladı.

Seminerin tamamını izlemek için: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/pezjg5itx5dq/

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 04/17/2020 - 11:16