Ev Tekstili Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan, TETSİAD’da Seminer Verdi

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ev Tekstili Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) davetiyle 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü 14.00-16.00 arasında düzenlenen “Tasarım nedir? Ev tekstilinde trendler koleksiyona nasıl dönüşür?” başlıklı e-seminere konuşmacı olarak katıldı.

Tasarım konusuyla başlayan etkinlik; trendler, trendlerin ev tekstiline yansıması ve trendlerden ilham alan bir koleksiyonun oluşturulma süreçlerinin ayrıntılı şekilde işlenmesiyle devam etti. Tekstil sektöründen iki yüzden fazla katılımcının ilgiyle izlediği etkinlikte paylaşılan örnek çalışmalar; Ev Tekstili Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan’ın hazırladığı koleksiyonlardan ve öğrencilerimizin seçkilerinden oluştu.

TETSİAD ile İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu arasındaki sektörel iş birliğine yönelik gerçekleştirilen e-seminerde paylaşılan koleksiyonlar, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. TETSİAD’ın staj olanaklarından da yararlanabilecek olan İKÜ Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin seçkileri de TETSİAD üyeleri ve tekstil sektörünün paydaşları tarafından ilgiyle karşılandı. 

Semineri izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=PS7FqbxKLcA&feature=youtu.be
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/21/2020 - 15:38