“Finans Dışı Raporlamaya Giriş: Entegre Raporlama ve Sürdürülebilirlik Raporlaması” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 20 Nisan Pazartesi günü “Finans Dışı Raporlamaya Giriş: Entegre Raporlama ve Sürdürülebilirlik Raporlaması” başlıklı bir e-seminer düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan KPMG Sustainability Services Director Richard Betts, entegre raporlama ile bir kuruluşun faaliyetlerinin paydaşları için değer yaratma yöntemlerinin kesin olarak bildirildiğini, kuruluşun kısa, orta ve uzun vadede değer yaratma ve sürdürme stratejisi etrafında inşa edildiğini anlattı. Richard Betts, COVID-19 pandemisi ile birlikte ekolojik ve iklim krizleriyle bağlantılı sürdürülebilir risklere de dikkat çekti. Öğrencilerimizin sorularını da cevaplayan Betts, sürdürülebilirliğin ekonomik, çevresel ve sosyal sonuçların iyileştirilmesi yoluyla riskleri yöneterek, fırsatları kavrayarak uzun dönemli paydaş değeri oluşturan bir iş yaklaşımı olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/21/2020 - 14:48