GELECEĞİN TASARIMCILARI SAHADA YETİŞİYOR

Öğrencilerine her zaman saha deneyimleri kazandıran ve bu bağlamda sektörün önde gelen kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapan İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı, yerinde üretim-tasarım uygulamalarına devam ediyor. Moda Tasarımı Programı, 2. sınıf öğrencilerimizin "Denim Tasarımı" dersi “İş Yerinde Eğitim” çalışmaları kapsamında 10 Mart Perşembe günü Colin’s Merkez Ofis Eğitim Şubesinde dönemin ilk dersi gerçekleştirildi. Colin's ile iki yıldır yapılmakta olan iş birliği doğrultusunda, Colin’s Denim Tasarım Grup Müdürlüğünce, Colin’s akademide alanındaki uzman tasarımcı ve yöneticileri ile derse başlayan öğrenciler her hafta denimin farklı bir aşamasını uygulamalı olarak görecek ve sektörel bakış açılarını gerçek zamanlı olarak deneyimleyecekler.

GELECEĞİN TASARIMCILARI SAHADA YETİŞİYOR

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/21/2022 - 12:01