“Halkla İlişkiler Uygulamalarında Yeni Yaklaşımlar”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 13 Nisan 2021 Salı günü “Halkla İlişkiler Uygulamalarında Yeni Yaklaşımlar” başlıklı e-seminer düzenledi. Moderatörlük görevini Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Gözde Kuzu’nun üstlendiği etkinliğin konuğu Boyner Büyük Mağazacılık Kurumsal İletişim Müdürü Oya Uzun oldu.

Uzun, ilk olarak tüketicilerin beklentilerinin değişmesiyle birlikte halkla ilişkiler uygulamalarındaki farklılaşan dinamiklerden bahsetti. Dijitalleşmenin hızının iletişim sektörüne ve markalara etkisini vurgulayan Uzun, dijital odaklı entegre yapı ile beraber rekabet koşullarında fark yaratmanın öneminin altını çizdi. Kriz yönetimi, sosyal sorumluluk faaliyetleri, imaj ve itibar yönetimi, iletişimin dijitalleşmesi gibi çeşitli konular çerçevesinde ilerleyen e-seminer, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

E-seminerin tekrarını izlemek için…

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/13/2021 - 12:33