İLETİŞİM SANATLARI BÖLÜMÜ VE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI “TURNA.COM”U KONUK ETTİ

İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 27 Kasım 2019 Salı günü İncirli yerleşkesinde “E-Ticarette Yenilikçi Ürün Geliştirme Yöntemleri” başlıklı bir söyleşi düzenledi. Etkinliğe katılan Turna.com CEO’su Kadir Kırmızı, öğrencilere e-ticarette ürünü yaratıcı şekilde oluşturma yöntemleri, online reklam uygulamalarının oluşturulması ve e-ticarette fark yaratmanın önemli noktaları hakkında bilgiler verdi. Kırmızı, sunumunda hedef kitle ile iletişim sağlarken uyguladıkları yöntemleri ve deneyimlerini aktardı. Öğrencilerimiz, Turna.com’un faaliyetlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 12/11/2019 - 15:54