Havacılık Koordinatörlüğü ile Havacılık Eğitim Merkezi Toplantı Yaptı

T.C İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Havacılık Koordinatörlüğü 12 Temmuz 2018 Perşembe günü Havacılık Eğitim Merkezi ile toplantı yaptı. İşletmecilik Meslek Yüksekokulu - Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Havacılık Programları ve Havacılık Eğitim Merkezi arasında eğitim işbirliği yapmak, seminerler düzenlemek ve kariyer günlerinde öğrenciler ile bir araya gelmek üzere karşılıklı söz alındı.

Havacılık Koordiatörlüğü’ nden, Havacılık Koordinatörü Öğr. Gör. Nur Tuğçe DOĞAN, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Tuvana EROLTU’ nun katıldığı toplantıya, Havacılık Eğitim Merkezi’ nden Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül SARAL ve Uçuş Harekât Uzmanı Eğitmeni Zeki AVANOĞLU katıldı. Toplantı sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/17/2018 - 18:03