Hyatt Regency Ataköy Hotel’de Kariyer Sohbetleri

Hyatt Regency Ataköy Hotel ile İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birliğinde, öğrencilerimizin kariyer planlama süreçlerine destek olmak amacıyla 23 Mayıs Pazartesi günü "Hyatt Regency Ataköy Hotel’de Kariyer Sohbetleri" başlıklı etkinlik düzenlendi. Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin Tuna Arslan ile Program Danışmanı Öğr. Gör. Hilal Gündoğan'ın eşlik ettiği eğitimin sonunda, birçok öğrencimiz Hyatt Regency Ataköy ailesinden yaz dönemi için staj imkânı kazandı. Gerçekleştirilen organizasyon için başta otelin Genel Müdürü Arcan Bayraktaroğlu olmak üzere İnsan Kaynakları Direktörü Hatice Eryılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Gökçe Hamdemir, departman yöneticileri ve tüm Hyatt Regency Ataköy ailesine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/27/2022 - 11:03