“İHKİB Öğrenci Buluşması”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı, 30 Nisan 2021 tarihinde İHKİB Kariyer hakkında öğrencilerimizi bilgilendirerek sağladığı istihdam olanaklarını paylaşmak amacıyla “İHKİB Öğrenci Buluşması” başlıklı webinar gerçekleştirdi.

Moderatörlük görevini Öğr. Gör. Nilgün Demirhan ve Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan’ın üstlendiği, İHKİB Eğitim Vakfı İnsan Kaynakları ve İşe Alım Uzmanı Yener Üstadımız, İHKİB Eğitim Vakfı Eğitim Sorumlusu Taba Zulal Taşan ile İHKİB Ar-Ge Uzmanı Gülçin Akturan Güner’in konuşmacı olarak katıldıkları seminerde; “İHKİB kimdir ve üyeleri kimlerdir?”, “Faaliyet alanları nedir ve sektöre katkıları nelerdir?”, “İHKİB'in mezun öğrencilere sağladığı istihdam destekleri ve imkânları nelerdir?”, “İHKİB Kariyer nedir?”, “İHKİB’in yürüttüğü projeler nelerdir ve bu projelerde nasıl görev alınabilir?” gibi sorular yanıtlandı. Portfolyo hazırlama sürecindeki tüm detayların da konuşulduğu seminerde, öğrencilerimizden gelen sorular yanıtlandı.

Seminerin tekrarını izlemek için…

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 17:36