III. Havacılık Zirvesi

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Uçuş Harekat Yöneticiliği Programı, “7 Aralık Havacılık Haftası” kapsamında 10 Aralık Pazartesi günü Sivil Havacılık Topluluğu tarafından kurulan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Havacılık Zirvesi”ne katıldı.

Uçuş Harekat Yöneticiliği Program Başkanı Öğr. Gör. Nur Tuğçe Doğan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen katılımda; öğrenciler sektörün önemli isimlerinden TAV Terminal Operasyon Müdürü Oğuz Oflaz, TAV Terminal Operasyon Müdürü Mert Kandiyeli, HAVAŞ Yolcu Hizmetleri Müdürü Metin Kuzucu, TGS Yer Hizmetleri Operasyon Şefi Erdal Sağman ve MNG Airlines Ramp Handling Müdürü Kurtuluş Demirci ile bir araya gelerek havacılıkta operasyon ve yönetim alanında merak edilen sorulara cevap buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:35