“İklimlendirme Sektöründe Yeni Eğilimler”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), 30 Kasım 2020 Pazartesi günü “İklimlendirme Sektöründe Yeni Eğilimler” başlıklı e-seminer düzenledi. Moderatörlüğünü İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Halide Serpil Karakuş ile Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Berrak Köten’in üstlendiği etkinliğe konuşmacı olarak katılan Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun; iklimlendirme sektöründe yeni eğilimler, teknolojiler ve kullanılan metodolojiler hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Katılan tüm öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Korun, iklimlendirme sektöründe kariyer yapmak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/07/2020 - 10:22