İKÜ Meslek Yüksekokulu E-Seminerlere Devam Ediyor

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 13 Nisan Pazartesi günü “Değişimin Temsilcisi Olmaya Hazır mısınız? Değişen Risk Ortamı ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar” başlıklı bir e-seminer düzenledi. YTÜ Finans, Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi (CFGS) Kurucu Direktörü ve Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güler Aras, gerçekleştirilen etkinlikte İKÜ öğrencileriyle buluştu. Prof. Dr. Güler Aras, dünyada yaşanan gelişmeleri ekonomi, toplum ve çevre bileşenlerinin hepsine duyarlı olan işletmeler açısından değerlendirdi. İşletmelerin değişen risk ortamında kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik yaklaşımları hakkında detaylı bilgi veren Aras, öğrencilerimizin sorularını da yanıtladı. Öğrencilerimiz geleceğin işletmeleri ve meslekleri için sahip olunması gereken nitelikler hakkında bilgi edindi. Çevre, insan ve şimdiki kuşakların gelecek kuşaklar için sorumlulukları arasındaki ilişkiyi tanımlayan sürdürülebilirlik konusunda öğrencilerimizin farkındalıkları arttı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/14/2020 - 16:21