İKÜ Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı ile Hava Lojistiği Programı Öğrencileri, 18. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması'na Başvuru Yaptı

İKÜ Meslek Yüksekokulu Hava Lojistiği Programı öğrencilerimizden Özge Mete ve Yağmur Algaş ile Lojistik Programı öğrencilerimizden Aleyna Taşkın; Hava Lojistiği Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gökhan Kırbaç ve Lojistik Program Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Kılıç’ın akademik mentörlüğünde Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması'na başvurdular. Mars Lojistik ve Lojistik Derneği'nin (LODER) iş birliği ile bu yıl 18.'si düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması; öğrencilerin takım halinde yarışarak gerçek lojistik vakalarına çözümler ürettiği ve ödüller kazandığı bir yarışmadır.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 17:34