İKÜ Moda Kulübü’nde 5 Çayı Sohbetleri

İstanbul Kültür Üniversitesi Moda Kulübü tarafından, 24 Aralık Cuma günü Kültür Koleji Mezunlar Lokali’nde “İKÜ Moda Kulübü’nde 5 Çayı Sohbetleri” etkinliği düzenlendi. Gelecek dönemin planlamasını yapmak, final döneminde motivasyonu artırmak ve yeni yıl öncesi birlikte olabilmek amacıyla Öğr. Gör. Nilgün Demirhan yönetiminde kulüp öğrencileri bir araya geldi. Etkinliğe konuşmacı olarak; Sümerbank Desen Tasarımcısı & Tezhip Sanatçısı Güler Ulaş, VAKKO Desen Tasarımı Birim Yöneticisi & İKÜ Moda Tasarımı Programı mezunlarından Muhammed Dolkadir, B&W Markası ile yılın tasarımcısı seçilen İKÜ Moda Tasarımı Programı 2017 yılı mezunlarından Sevgin Şenlier, Rocky Girl Marka Kurucusu Denim Tasarımcısı Yelda Aslan katıldı. Birlikte kesilen pastanın ardından tasarım adına yapılabileceklerin konuşulduğu etkinlikte, Güler Ulaş deneyimlerini öğrencilerimize aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 02/13/2022 - 15:28