İKÜ Moda Tasarımı Programı Anıl İç Giyim'e Teknik Gezi Düzenledi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletmecilik MYO Moda Tasarımı Programı ikinci sınıf öğrencileri, Tigsad İç Giyim Tasarımı dersi kapsamında Öğr. Gör. Merve Kahveci ile firma ziyaretlerinin birinci etabında 20 Ekim Cuma günü iç giyim alanında faaliyet gösteren Anıl İç Giyim firmasını ziyaret ettiler.

Anıl İç Giyim Tasarım Birimi’nden Derya Çelebi, yeni sezon renk ve desen araştırmalarını öğrencilerimize tanıttı. Ardından Modelhane birimine geçilerek burada modelhane şefi Sevde Pehlivan önderliğinde sütyen dikiminin bütün aşamaları öğrencilerimize anlatıldı.

Gezide öğrencilerimiz, teknik alana ait sorularının cevaplarını alırken aynı zamanda özel teknik uygulamalarını da makinalarda inceleme fırsatı bulurken, planlama biriminde ürün üretim organizasyonunu, satın alma biriminde ürün tedariğini ve depo biriminde ham ürün sınıflandırma ve stoklama ile ilgili sorularının yanıtlarına sahip oldular. 

Firmalarında bu organizasyonu gerçekleştirmemizi sağlayan Behiye Özdinç’e, işletmeciliğe dair yol gösteren hayat tecrübeleri ile Bekir Özdinç’e ve bütün firma çalışanlarına çok teşekkür ederiz. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/22/2018 - 15:41