“İKÜ-MYO Dijital Mesleki Eğitim” Metodu Tanımlandı

İKÜ Meslek Yüksekokulu, Dijital Mesleki Eğitim Metodu Çalışma Grubu’nun 5. toplantısını 12 Şubat 2021 Cuma günü üniversitemiz altyapısı ile oluşturulan Hibrit sınıfta gerçekleştirdi. İKÜ MYO Müdürü ve Dijital Eğitim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici tarafından, “İKÜ-MYO Dijital Mesleki Eğitim” metodu tanımlandı ve alt çalışma gruplarının yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Toplantıda konuşan Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici, “İKÜ MEAGEM-Mesleki Eğitim Araştırma ve Geliştirme Merkezi”, “İşyerinde Mesleki Eğitim”, “Mesleki Yeterlilik Kurumu”, “MYO Dijital Mesleki Eğitim Metodu Müfredat Çalışmaları”, “2021 Bahar YY MYO Eğitim -Öğretim Uygulama Esasları”, “MYO’da Uygulanan Müdür Ters Mentör Uygulaması ve Öğrenci Temsilci Toplantıları” ve “Yeni Yayınlanacak Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği” konularında yapılan çalışmaları aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 20:01