İKÜ MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici, Temsilcilik Görevini Devredecek Öğrenciye Plaket Takdim Etti

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. sınıf öğrencimiz Caner Gökay Guguk, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici’yi Ataköy yerleşkemizde sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret etti.

İKÜ Meslek Yüksekokulu öğrencilerini temsilen konuşan Caner Guguk: “Meslek Yüksekokulu akademisyenlerimiz uzaktan öğretim sürecinde bizlere her zaman, her konuda destek oldular ve eğitim-öğretimimizi aksatmadan yerine getirerek bizlerin motivasyonunu da artırdılar. Tüm arkadaşlarımız adına bu süreçte daima yanımızda olan hocalarımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi. Bu dönem mezun olacak arkadaşları için “2020 Mezuniyet Hatırası” organizasyonu planladıklarını ifade eden öğrencimiz, Dr. Öğr. Üyesi Kesici’den konuya ilişkin desteklerini talep etti. 

MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici, eğitim-öğretimin sürdürülebilirliği adına tüm İKÜ MYO personelinin bu süreçte yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca uzaktan eğitim sürecinde ortaya çıkan başarıda MYO öğrencilerinin payının da büyük olduğunu dile getirdi. Hocamız, yaşanan bu zorlu süreçte tüm travmalara rağmen Z kuşağının uzaktan eğitim araçlarına ve online uygulamalara hızlı uyumunu ve becerilerini de takdir ettiğini ifade etti. Görevini başarıyla yerine getiren MYO Öğrenci Temsilcisi Emirhan Tiryaki adına Caner Guguk’a plaket veren Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici; öğrencileri gösterdikleri performans, yaptıkları güzel organizasyonlar ve tüm uğraşları için tebrik etti. Plaket takdim esnasında MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Oğuzcan Akgöl de hazır bulundu.
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/07/2020 - 12:43