İKÜ MYO Radyo ve TV Teknolojisi Programı Öğrencileri Filmekimi’ne Katıldılar

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo ve TV Teknolojisi Programı öğrencileri, festivallerde ödüller alan, merakla beklenen, en iyi ve en yeni filmlerden oluşan seçkisiyle 11 Ekim 2021 tarihinde Filmekimi’ne katıldı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından organize edilen Filmekimi, yakın dönemde dikkat çeken filmlerden oluşan dopdolu programıyla 8-17 Ekim İstanbul, 15-19 Ekim Ankara, 22-26 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek. Filmler; İstanbul’da Atlas 1948 Sineması, Beyoğlu Sineması ve Kadıköy Sineması’nda, Ankara’da Cinemaximum Armada, İzmir’de ise Cinemaximum Mavi Bahçe’de izlenebilecek.
Radyo ve TV Teknolojisi Programı öğrencilerimiz, festivalde izleyecekleri filmleri analiz ederek derslerinde yorumlayıp sunacaklar.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/21/2022 - 09:18