İKÜ TBMYO ‘İlk Yardım’ Programı İçin Ataköy Hastanesi İle Bir Araya Geldi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) bünyesinde 2019-2020 yılı güz döneminde açılması YÖK tarafından onaylanan İlk Yardım Programı’nın desteklenmesi amacıyla Ataköy Hastanesi ile görüşme gerçekleştirildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sağlık Programlarının Ataköy Hastanesi ile sektörel temas kurulması, zorunlu stajlar için destek sağlanması ve eğitim işbirliği yapılması hususlarında görüşüldü.

Toplantıya, Ataköy Hastanesi’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Bayram Gürler, Başhemşire Nalan Dursun, Hastane Müdürü Mahmur Ali Arslan, Kurumsal İletişim Müdürü Elif Sayınbulur; İstanbul Kültür Üniversitesi’ni temsilen ise Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Tayfun Kaynaş ve Uçuş Harekât Yöneticiliği Program Başkanı Öğr. Gör Nur Tuğçe Doğan katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:28