“İKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü DGS Bilgilendirme Semineri-2”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 12 Mayıs 2020 Salı günü İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan, Program Danışmanı Öğr. Gör. Emine Anık ile Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Nurten Çalışkan’ın konuşmacı olarak yer aldıkları “İKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Lisans Bölümü DGS Bilgilendirme Semineri-2” başlıklı bir etkinlik düzenledi. Arş. Gör. Çalışkan; Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nün ders içerikleri, ÇAP-Yandal avantajları, Erasmus olanakları ve iş-kariyer fırsatlarına dair detaylı bilgiler verdi. Katılımcılar, seminer sonunda öğrencilerimizin Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/13/2020 - 13:04