“İletişimde Mükemmeli Yakalamak”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü “İletişimde Mükemmeli Yakalamak” başlıklı e-seminer düzenledi.

Moderatörlüğünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Sevgi Rabuş ve Bengisu Ankara’nın üstlendiği etkinliğin konuğu POZİTİF PR Ajansı Kurucusu Serap Durak oldu.

Durak, konuşmasına etik değerlerin iş hayatındaki önemi ve ajansın benimsediği değerleri anlatarak başladı. Çift yönlü faydayı vurgulayan Durak, başarılı olmak için öncelikle iş yapış biçiminin içselleştirilmesinden ve etik değerler çerçevesinde hareket etmenin öneminden bahsetti. Ajansın etik değerlerini ‘karşılıklı güven odaklı uzun vadeli ilişkiler’ şeklinde açıkladı. İyi bir iletişim için dinlemenin öneminden bahseden Durak, iyi bir iletişimci olmak için ise algıların her zaman açık olmasından, gündemden haberdar olunmasından, pratik yapmanın öneminden bahsetti.

İletişim, etik, sosyal sorumluluk faaliyetleri, itibar yönetimi gibi çeşitli konular çerçevesinde ilerleyen e-seminer, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Katılımından ve değerli bilgilerini öğrencilere aktardığından dolayı Serap Durak’a teşekkürlerimizi sunarız.


Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 14:43